EN
NAZAD NA OBLASTI RADA

Nekretnine

Bilo da je Vaše poslovanje primarno vezano za nekretnine ili se pitanja u vezi sa istima pojavljaju kao neophodan element efikasnog poslovanja, neizbežno je suočavanje sa postupcima čija je primarna odlika strog formalizam za koji se istovremeno vezuju različite vrste rizika.

Naš pravni tim poseduje značajno iskustvo u savetovanju inostranih i domaćih investitora prilikom sprovođenja transakcija vezanih za nekretnine, kao i u izradi neophodne dokumentacije i preduzimanju operativnih koraka na sprovođenju poslovnog plana.
Pružamo podršku klijentima u svim fazama realizacije poslovnih ciljeva u vezi sa nekretninama i to: sastavljanje i analiza biznis strategije, procena rizika, strukturiranje, pregovori, finasiranje, izrada dokumentacije, saradnja sa nadležnim organima.


Zahvaljujući velikom iskustvu koje imamo u ovoj oblasti, u mogućnosti smo da ponudimo, pored pune pravne podrške, i značajan know-how koji omogućava efikasan i ekonomičan način ostvarenja ciljeva uz maksimiziranje poslovnog rezultata.